EUROLEAGUE

Λάσο: "Καμία προτίμηση για τον αντίπαλό μας στα playoffs"

Λάσο: "Καμία προτίμηση για τον αντίπαλό μας στα playoffs"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε πώς η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις (4/4, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ αναφέρθηκε και στα playoffs της EuroLeague.

Ο Πάμπλο Λάσο.... πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση των Σέρχιο Γιουλ, Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερντάντεθ και Γκάμπριελ Ντεκ, αλλά είναι σίγουρος πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με την Ζάλγκιρις (4/4, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, ενώ μίλησε και για τα playoffs της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση της κατάταξης της κανονικής περιόδου της EuroLeague της κανονικής και πως στα playoffs είναι πιθανό να κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό, ενώ το αποτέλεσμα της αναμέτρησής με την Ζάλγκιρις ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

"Η Ζάλγκιρις δυσκολεύτηκε στην αρχή της σεζόν, γιατί ηττήθηκε σε πολλά εντός έδρας παιχνίδια, αλλά είχε τον τρόπο να μείνει ανταγωνιστική και ζωντανή ως το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Με τη νίκη της επί του Ολυμπιακού έκανε ένα μεγάλο βήμα και θα δώσει ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου με εμάς", δήλωσε αρχικά ο Βάσκος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν έχει προτίμηση για την ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο της "Βασίλισσας" στην προημιτελική φάση της EuroLeague, αλλά και το κίνητρο που έχει η Ζάλγκιρις για να πάρει τη νίκη:

"Δεν έχω κάποια προτίμηση. Το να αγωνιζόμαστε στην EuroLeague είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε σε αυτή την κατάσταση εδώ και τρεις - εβδομάδες και η ομάδα παίζει πολύ καλά. Αυτό είναι κάτι που το απαιτώ από τους παίκτες μου κι εκείνοι το έχουν αποδεχθεί. Κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τους άλλους. Είναι λογικό η Ζάλγκιρις να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Εμείς, όμως, παίζουμε στην έδρα μας και κάθε παιχνίδι της EuroLeague σού δίνει κίνητρο".

O Πάμπλο Λάσο στην αναμέτρηση με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σέρχιο Γιουλ, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Ρούντι Φέρναντεθ (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), Γκάμπρειλ Ντεκ (διάστρεμμα) και Άντονι Ράντολφ (ενοχλήσεις στον ώμο).

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ