EUROLEAGUE

Πρόβλημα με τον Γιούλ στην Ρεάλ

Πρόβλημα με τον Γιούλ στην Ρεάλ
EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιούλ δεν θα αγωνιστεί στο - κρίσιμο για τον Ολυμπιακό - ματς της Ρεάλ με την Ζαλγκίρις, όμως το πρόβλημα για τον Ισπανό είναι ακόμα πιο σοβαρό, διότι μπορεί να χάσει και τα play offs.

Στην πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν η Ρεάλ απέκτησε ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο Σέρχιο Γιουλ διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θεωρείται νοκ άουτ από τον αυριανό αγώνα με την Ζάλγκιρις στην Μαδρίτη. Ενα ματς που κρίνει το μέλλον των ερυθρολεύκων, αφού αν νικήσουν οι Λιθουανοί αποκλείεται αυτόματα ο Ολυμπιακός.

Αυτό δεν είναι όμως το χειρότερο νέο για την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Σύμφωνα με ισπανικά μέσα στην Ρεάλ φοβούνται ότι ο Γιούλ μπορεί να μείνει εκτός μάχης για έναν μήνα λόγω του τραυματισμού στον μηρό, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και την σειρά των playoffs, τα οποία αρχίζουν στις 16 Απριλίου! Την είδηση ότι ο Γιούλ θα χάσει τον αγώνα με την Ζάλγκιρις επιβεβαίωσε και ο Πάμπλο Λάσο στην media day της Ρεάλ, δίχως όμως να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ισπανική ομάδα θα τερματίσει στην 3η θέση της κανονικής περιόδου στην EuroLeague, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της στον αυριανό αγώνα. Με άλλα λόγια, περιμένει πλέον τον αντίπαλό της στα playoffs, που λογικά θα είναι ένας εκ των Μπασκόνια ή Παναθηναϊκού, ανάλογα με τα αποτελέσματα και τους συνδυασμούς που θα προκύψουν την τελευταία αγωνιστική.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ