EUROLEAGUE

Πρόεδρος Παρτίζαν για Παναθηναϊκό - EuroLeague: "Εμείς είμαστε έτοιμοι"

Πρόεδρος Παρτίζαν για Παναθηναϊκό - EuroLeague: "Εμείς είμαστε έτοιμοι"
PHOTO CREDITS: PARTIZAN NIS / ABA LIGA

Την κόντρα του Παναθηναϊκού με τη EuroLeague παρακολουθεί η Παρτίζαν, με τον πρόεδρό της να δηλώνει για ακόμα μία φορά πως οι Σέρβοι είναι έτοιμοι σε περίπτωση που κληθούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Λίγη ώρα μετά από την επιστολή του Παναθηναϊκού στον Ζόρντι Μπερτομέου , λίγη ώρα μετά από την επιθυμία που εξέφρασε ο Μάνος Παπαδόπουλος για αποχώρηση των πράσινων από τη EuroLeague και την ανάλυση των δεδομένων από το Sport24.gr , ήρθε και η πρώτη αντίδραση. Όχι από τον Ισπανό εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης, αλλά από τον πρόεδρο της Παρτίζαν που δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο να κληθεί να αντικαταστήσει τον Εξάστερο.

" Είναι μια αμήχανη στιγμή και η Παρτίζαν δεν θέλει να βρεθεί στο ενδιάμεσο της διαμάχης της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό. Ας τους αφήσουμε να λύσουν το πρόβλημα μεταξύ τους, αν υπάρχει πρόβλημα και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει. Στην επιστολή που στείλαμε στον Ζόρντι Μπερτομέου, του εξηγήσαμε ποιες είναι οι διαθέσεις μας και ποιος είναι και ο στόχος μας. Είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο να προκύψει θέση, το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι" ήταν η δήλωση του Όστογια Μιγιάιλοβιτς σε στο Sportklub.rs .

H Παρτίζαν και η Βίρτους Μπολόνια θεωρούνται ως τα απόλυτα φαβορί σε περίπτωση που, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, υπάρξει διαθέσιμη θέση στη EuroLeague. Ο Ζόρντι Μπερτομέου το έχει παραδεχθεί και μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η δική του αντίδραση στην επιστολή που έλαβε σήμερα (11/6) από τον Παναθηναϊκό.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ