EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Είναι παρωδία! Η EuroLeague έχει δίκιο, αλλά 24 ώρες πριν από τον αγώνα;"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Pitino, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Για την απόφαση της EuroLeague να τιμωρήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μία μέρα πριν από το εντός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Ρικ Πιτίνο το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12).

Ενοχλημένος από την απόφαση της EuroLeague να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο στη media day για την αυριανή αναμέτρηση (17/12) με τη Φενέρμπαχτσε, που θα γίνει στο άδειο ΟΑΚΑ.

" Πρόκειται για παρωδία! Στα 42 μου χρόνια δεν έξω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ναι, η EuroLeague έχει δίκιο, αλλά 24 ώρες πριν από το ματς; Εχει δίκιο. Δεν μπορείς να καπνίζεις, είναι επικίνδυνα τα καπνογόνα, όμως πως θα σταματήσεις τον κόσμο από το να φωνάζει; Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό" ήταν το σχόλιο του Αμερικανού προπονητή, που συνέχισε:

" Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτή την απόφαση. Έχουν δίκιο, όμως τιμωρούν την ομάδα και τον κόσμο 24 ώρες πριν από τον αγώνα. Ξέρετε πόσοι είχαν κλείσει πτήσεις και ξενοδοχεία για να δουν τον αγώνα; Είναι μια κακή απόφαση κι ας μη συμπεριφέρθηκε ο κόσμος σωστά. Πρέπει να πληρώσουμε το πρόστιμο ως ομάδα, αλλά η EuroLeague έπρεπε να μας τιμωρήσει στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης" πρόσθεσε και λίγη ώρα μετά έκανε και σχετικό tweet.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ