EUROLEAGUE

Παπαγιάννης: "Πάντα έτοιμος..."

Παπαγιάννης: "Πάντα έτοιμος..."

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γκραν Κανάρια, αλλά και για την προσωπική του εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε από την Λα Πάλμας, καθώς επικράτησε ( 99-80) της Γκραν Κανάρια και ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά το τέλος της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

"Όπως είπε ο κόουτς στα αποδυτήρια όσοι έπαιξαν έδωσαν σημαντική βοήθεια στην ομάδα. Σκοράραμε πολύ, αλλά παίξαμε κι επιθετική άμυνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και για αυτό πήραμε τη νίκη. Είναι διαφορετική ομάδα στην έδρα της η Γκραν Κανάρια. Τρέχει ακόμα και έπειτα από καλάθια" δήλωσε αρχικά ο 22χρονος σέντερ κι εν συνεχεία αναφερόμενος στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας του από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο πρόσθεσε πως "στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποιες λανθασμένες πάσες. Κοιτάξαμε να το βελτιώσουμε και για αυτό ήμασταν τόσο εύστοχοι στο δεύτερο ημίχρονο".

Όσον αφορά την προσωπική του εμφάνιση, ο Γιώργος Παπαγιάννης είπε: "Σε κάθε ματς πιστεύω πως είμαι έτοιμος να παίξω. Κάποιες φορές δεν μου βγαίνει. Απόψε ξεκίνησαν καλά και συνέχισαν έτσι. Οι συμπαίκτες και οι προπονητές με βοηθούν να είμαι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι και θέλω να συνεχίσω έτσι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ