EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Έφυγε από το ΣΕΦ με αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στη EuroLeague από τα 6.75 μ.

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LADO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LADO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη χειρότερη επίδοση στην ιστορία του στη EuroLeague έγραψε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τρίτης (3/3) από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τέταρτη φορά μόλις ένα εύστοχο τρίποντο για τους πράσινους.

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και εξήγησε ότι το ντέρμπι αιωνίων της 27ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20 κρίθηκε σε μεγάλο ποσοστό στο τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου που έγραψε το 70-67 για να δώσει το momentum στους Πειραιώτες, ωστόσο η ομάδα του έφυγε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με ένα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της στη διοργάνωση.

Το μόλις ένα εύστοχο τρίποντο των πράσινων σε 20 εκτελεσμένα σουτ πίσω από τη γραμμή των 6μ.75 συνιστά τη χειρότερη επίδοσή τους στη EuroLeague, καθώς το 5% ξεπέρασε το 6.25% που είχαν οι πράσινοι στις 25 Απριλίου του 2013, σε εκτός έδρας αγώνα με τη Μπαρτσελόνα (64-53) στον οποίο είχαν 1/16 τρίποντα. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ο Παναθηναϊκός έκλεισε αγώνα με μόλις ένα τρίποντο και μόλις η δεύτερη σε κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ