EUROLEAGUE

Κιλπάτρικ: "Είμαστε τρομακτική ομάδα όταν παίζουμε σε αυτό το επίπεδο"

Κιλπάτρικ: "Είμαστε τρομακτική ομάδα όταν παίζουμε σε αυτό το επίπεδο"

Ο Σον Κιλπάτρικ μίλησε στην κάμερα της Nova για την αυτοπεποίθηση με την οποία παίζει ο Παναθηναϊκός, το ματς της Μόσχας και την... τρομακτική προοπτική των "πράσινων" όταν παίζουν σε αυτό το επίπεδο.

Στα 3/4 της κανονικής περιόδου ο Παναθηναϊκός έμοιαζε "τελειωμένος". Καταδικασμένος. Πλέον βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην οκτάδα, είναι η πιο "καυτή" ομάδα της EuroLeague (με έξι σερί νίκες) και η προοπτική να τον βρει κάποιος απέναντί του δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Όπως τόνισε ο Σον Κιλπάτρικ στην κάμερα της Nova μετά τη σπουδαία νίκη επί της Αρμάνι στο Ντέζιο , ο Παναθηναϊκός είναι " τρομακτική ομάδα όταν παίζει σε αυτό το επίπεδο".

" Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους καλύτερους σκόρερς τους, τον Μάικ (Τζέιμς) και τον Νέντοβιτς. Όσο περνούσε η ώρα κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νικ (Καλάθης) ήθελε πολύ αυτό το παιχνίδι. Όσο πιο πολύ συνέχιζε να παίζει σε αυτό το επίπεδο, έκανε τη δουλειά για όλους πιο εύκολη και για εμάς και για το προπονητικό τιμ", τόνισε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, που μίλησε εν συνεχεία για την κομβικής σημασίας νίκη στη Μόσχα και τη συνδρομή του Ρικ Πιτίνο.

" Η νίκη στη Μόσχα άλλαξε τα πάντα για εμάς. Ξέραμε όμως ότι έπρεπε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Είμαστε τρομακτική ομάδα όταν παίζουμε όλοι σε υψηλό επίπεδο. Αποκτούμε ολοένα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και απολαμβάνουμε να παίζουμε για τον κόουτς Πιτίνο. Κοουτσάρει 41 χρόνια αλλά είναι σαν ρούκι εδώ και εδώ", δήλωσε ο Κιλπάτρικ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ