EUROLEAGUE

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός: Ρεκόρ καριέρας για Αντετοκούνμπο και Παπαγιάννη

EUROLEAGUE / ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν μεταξύ των κορυφαίων της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Γκραν Κανάρια κι έκαναν ορισμένα ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του τη φετινή σεζόν στη EuroLeague επικρατώντας 99-80 της Γκραν Κανάρια με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Γιώργο Παπαγιάννη να πετυχαίνουν ρεκόρ καριέρας.

O πρώτος είχε αξιολόγηση 20, ενώ σημείωσε και 16 πόντους με αμφότερες τις επιδόσεις να είναι οι κορυφαίες του, ενώ διανύει τη δεύτερή του σεζόν στη EuroLeague. Παράλληλα ρεκόρ για τον Αντετοκούνμπο αποτελούν και τα δύο κοψίματα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Παπαγιάνης, με τον Έλληνα σέντερ να ξεπερνάει τον εαυτό του. Τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ, με αμφότερους τους αριθμούς να αποτελούν ατομικά ρεκόρ. Και τα 2 επιθετικά ριμπάουντ αποτελούν επίσης ρεκόρ.

Ένα αρνητικό ρεκόρ ισοφάρισε ο Νικ Καλάθης. Ο αρχηγός του τριφυλλιού στο πρώτο ημίχρονο υπέπεσε σε 6 λάθη, αλλά στο δεύτερο δεν έκανε κανένα κι έτσι δεν έκανε αυτό το αρνητικό ρεκόρ.

Δείτε το video με τα highlights των δύο παικτών που πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ