EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Βέβαιος για ακόμη καλύτερη συνέχεια"

Γιαννακόπουλος: "Βέβαιος για ακόμη καλύτερη συνέχεια"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν λιτός και περιεκτικός σε όσα είχε να πει μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (84-79).

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός "σφράγισε" τη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν (84-79) για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους της συντελεστές της επιτυχίας.

" Συγχαρητήρια σε όλους, είμαι βέβαιος για ακόμα καλύτερη συνέχεια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού, που δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και τη σιγουριά του πως η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στη συνέχεια.

Ο Νικ Καλάθης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε: "Θέλαμε να έρθουμε και να προστατεύσουμε το σπίτι μας. Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς". Κι όσο για τον περιορισμό του Μάλκολμ Ντιλέινι πρόσθεσε: "Έχω παίξει απέναντι του εδώ και πολλά χρόνια. Φέτος είναι ένας από τους κορυφαίους και είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις. Προσπαθείς να βρεις σε τι είναι σχετικά πιο αδύναμος".

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές του ΤΟΡ 16 της Euroleague σημείωσε: "Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα και εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε τρεις αγώνες και θέλουμε το καλύτερο πλασάρισμα και να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Τώρα έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ, δεν χρειάζεται κάποιοι παίκτες να παίζουν περίπου 35΄".

Ο Αμερικανός γκαρντ Έλιοτ Ουίλιαμς υποστήριξε για τη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν: "Ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Ο Νικ έκανε απίστευτη αμυντική εμφάνιση περιορίζοντας τον Ντιλέινι. Ο Διαμαντίδης έκανε απίστευτα πράγματα, μας οδήγησε στο τέλος. Μου μιλάει συνέχεια στο παρκέ και μου λέει τι πρέπει να κάνω. Είναι απίστευτος παίκτης".

Σχετικά δε με τη φάση των τελευταίων δευτερολέπτων όπου δεν εκδήλωσε αμέσως επίθεση στο κυνήγι της κάλυψης της ήττας των 9 πόντων στη Ρωσία σχολίασε με απόλυτη ειλικρίνεια: "Ο Νικ μου είπε ότι πρέπει να επιτεθώ. Δεν ήξερα τι χρειαζόμασταν, αλλά ευτυχώς μου έκαναν φάουλ".

H σκυτάλη πέρασε στον Βινς Χάντερ που μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ να ανέφερε: "Ξυπνήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να βγάλουμε ενέργεια και τελικάτο έκανε όποιος πάτησε παρκέ. Μου αρέσει να παίζω στην Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα".

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στην απόδοση του Δημήτρη Διαμαντίδη τόνισε: "Ο Μήτσος έκανε απίστευτο παιχνίδι. Ήξερα ότι είναι καλός, αλλά του βγάζω το καπέλο. Έκανε τρομερά πράγματα".

Τέλος ο Τζέιμς Γκιστ επισήμανε μετά τη λήξη της νίκης επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν: "Δείξαμε χαρακτήρα σήμερα, δεν είχαμε άλλη επιλογή. Παίζαμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Μετά την ήττα στο Βελιγράδι, έπρεπε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Όλα τα παιδιά έδειξαν θέληση και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη".

Για να καταλήξει όσον αφορά το γεγονός πως η ρωσική ομάδα κράτησε τη μεταξύ τους διαφορά σημείωσε: "Είχαμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη. Θα ήταν καλό να πάρουμε και τη διαφορά, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ