EUROLEAGUE

Τρομερό retro video: Ο Βασίλης Σπανούλης με τη φανέλα του Γυμναστικού Λάρισας

Τρομερό retro video: Ο Βασίλης Σπανούλης με τη φανέλα του Γυμναστικού Λάρισας

Δείτε το τρομερό retro video, με τον Βασίλη Σπανούλη σε ηλικία 18 ετών να αγωνίζεται με τα χρώματα του Γυμναστικού Λάρισας απέναντι στον Πειραϊκό.

Εδώ και μιάμιση δεκαετία, ο Βασίλης Σπανούλης κυριαρχεί στην Ευρώπη, έχοντας καταφέρει να γίνει το απόλυτο Νο1 στην ιστορία της EuroLeague. Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα (για δεύτερη φορά) ετοιμάζεται τη νέα σεζόν να ηγηθεί ξανά της προσπάθειας του Ολυμπιακού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Πολύ πριν φορέσει τη φανέλα των ερυθρολεύκων, πριν καν κατέβει στην Αθήνα για λογαριασμό του Αμαρουσίου (πριν μετακομίσει στον Παναθηναϊκό), ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ένας έφηβος που κυνηγούσε τα όνειρά του με τα χρώματα του Γυμναστικού Λάρισας.

Ο Κώστας Σορώτος (τότε προπονητής του Πειραϊκού) έφερε στη δημοσιότητα ένα απίστευτο retro, ιστορικής πλέον αξίας, με τον "Kill Bill" σε ηλικία 18 ετών να αντιμετωπίζει τον Πειραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας στο Παπαστράτειο. Με το Νο4 στην πλάτη, αποτελούσε μία από τις επιλογές του Γυμναστικού Λάρισας για τη θέση του πόιντ γκαρντ.

Για την ιστορία, ο Γυμναστικός Λάρισας είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδ με 80-64, για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Δείτε από το 47:45 τον Βασίλη Σπανούλη να κατεβάζει την μπάλα και να... κατευθύνει τους συμπαίκτες του:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ