EUROLEAGUE

Συρίγος για το Ολυμπιακός - Μακάμπι: "Του έδειξε το ταβάνι του"

Συρίγος για το Ολυμπιακός - Μακάμπι: "Του έδειξε το ταβάνι του"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 την βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι, τονίζοντας ότι πλέον είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το ταβάνι των "ερυθρόλευκων".

Η Μακάμπι προσγείωσε απότομα τον Ολυμπιακό, διασύροντάς τον με 90-65 στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 την ήττα και την εμφάνιση των "ερυθρόλευκων", τονίζοντας ότι αυτό το παιχνίδι έδειξε ξεκάθαρα πόσο χαμηλό είναι το ταβάνι της ομάδας.

"Μία τρελή διαδρομή ολοκληρώνεται με το τέλος του πρώτου κύκλου αγώνων της EuroLeague και έχουμε ένα τετράγωνο συμπέρασμα. Αυτό το ρόλερ κόστερ συναισθημάτων ηρεμεί, μπαίνει σε μία σειρά και έχουμε μία ετυμηγορίαQ Ο Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας αυτό που ξέραμε από την αρχή, είναι μία ομάδα πολύ πιο χαμηλών δυνατοτήτων από τα προηγούμενα χρόνια" σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, για να συμπληρώσει:

"Αν οποιοσδήποτε πιστεύει ότι αυτό που συνέβη οφείλεται στο ότι κάποιοι πολύ σημαντικοί παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν έτοιμοι και φτιάξουν ένα παραμυθάκι, μία εικονική πραγματικότητα ότι 'υπό άλλες συνθήκες τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά γιατί μας κάθισαν οι ατυχίες' τότε δεν βλέπει την πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα, η οποία λέει ότι η Μακάμπι έπαιζε ένα εξωπραγματικό μπάσκετ, που συνδύαζε όλες τις βασικές αρχές του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά όλο αυτό ήταν φιλτραρισμένο με τα σύγχρονα δεδομένα του μπάσκετ (ταχύτητα, αιφνιδιασμό χωρίς πάσα). Αν δεν το δει αυτό, τότε δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα".

Συνεχίζοντας, ο Γιώργος Συρίγος τόνισε: " Η Μακάμπι ήταν δύο ταχύτητες πιο γρήγορη σε όλα σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Εξέθεσε όλες του τις αδυναμίες. Η Μακάμπι αντιδρούσε σε αυτό που ήθελε να κάνει ο Ολυμπιακός, πριν καν το κάνει ο Ολυμπιακός. Αυτά δείχνουν με έναν τρόπο απόλυτο, πού πατάει ο φετινός Ολυμπιακός. Σίγουρα όταν θα δέσουν οι παίκτες μπορούμε να δούμε κάτι διαφορετικό, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα είναι προς το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός πράγματι μπορεί να αλλάξει από εδώ και πέρα, η βασική όμως αρχή, το πού πατάει και μέχρι που μπορεί να πάει, έγινε ξεκάθαρη: Είναι μία ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες και ξεκάθαρο ταβάνι".

Κλείνοντας το σχόλιό του για τον αγώνα, ο Γιώργος Συρίγος είπε: " Η Μακάμπι έδειξε στον Ολυμπιακό το ταβάνι του. Του το επιβεβαίωσε με έναν τρόπο που δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει. Με έναν τροπο απόλυτα μπασκετικό, με ένα μπάσκετ που συνδυάζει τα πάντα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ξεκάθαρο ότι στο τέλος πάτησε φρένο. Η διαφορά σταμάτησε στους 25 πόντους. Ήταν στο χέρι της Μακάμπι να την πάει και πάνω από τους 30 πόντους και δεν το ήθελε. Από το 32' και μετά, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε τίποτα από αυτό που κάνει η Μακάμπι".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου στο Sport24 Radio 103.3:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ