EUROLEAGUE

Ριντ: "Ολυμπιακέ, είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι"!

Utah Jazz's Willie Reed plays against the Houston Rockets in an NBA summer league basketball game Thursday, July 11, 2019, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Utah Jazz's Willie Reed plays against the Houston Rockets in an NBA summer league basketball game Thursday, July 11, 2019, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο Γουίλι Ριντ δήλωσε στο Instagram ανυπόμονος για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού... πρόλαβε τους ερυθρόλευκους και ανακοίνωσε τη μετακόμισή του στην Ελλάδα!

Ο Γουίλι Ριντ είναι ο ψηλός στον οποίο κατέληξε ο Κεστούτις Κεμζούρα για την ενίσχυση της front line. Ο 29χρονος σέντερ δεν μπορεί να... περιμένει να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Instagram. Πρόλαβε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού και ανέβασε Instastory, εξηγώντας πως είναι ανυπόμονος για το ταξίδι στην Ελλάδα!

" Ολυμπιακέ, είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι και θα είμαι εκεί. Τελειώσαμε το συμβόλαιό μου! Ανυπομονώ να σας δω, να παίξω για τους υπέροχους φιλάθλους. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα έρθουμε με την οικογένειά μου. Δεν μπορούμε να περιμένουμε..." είπε χαρακτηριστικά.

AP Photo/John Locher

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ