EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Σκληρό πόκερ ανάμεσα σε ΜακΚίσικ και Μπεσίκτας

Ολυμπιακός: Σκληρό πόκερ ανάμεσα σε ΜακΚίσικ και Μπεσίκτας
FIBA

Στην Μπεσίκτας επιμένουν πως "ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι παίκτης της ομάδας" αλλά ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν συμμετείχε στον αγώνα με την Μπαντίρμα. Σκληρό πόκερ από την τουρκική ομάδα.

Η οικονομική ασυνέπεια της Μπεσίκτας έφερε τον Σακίλ ΜακΚίσικ με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, παρόλ' αυτά οι "μαύροι αετοί" έκαναν συντονισμένες προσπάθειες και εξόφλησαν τα χρωστούμενα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας. Μόλις την Παρασκευή (7/2), ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπεσίκτας, Ουμούτ Σενιόλ, εξήγησε με δηλώσεις του πως " ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι παίκτης της ομάδας μας".

Παρόλ' αυτά, ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν βρέθηκε στη δωδεκάδα για το παιχνίδι με την Μπαντίρμα, στο οποίο οι "μαύροι αετοί" γνώρισαν βαριά εκτός έδρας ήττα (85-64). Στην Κωνσταντινούπολη παραδέχονται πως το θέμα με τον παίκτη πάντως δεν έχει λυθεί, γεγονός που καθιστά αδύνατη την παρουσία του στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Όπερ και σημαίνει πως μέχρι νεωτέρας, ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της τουρκικής ομάδας. Τουλάχιστον όχι έως ότου δοθεί οριστική λύση στο θέμα του.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως δεν υφίσταται ως ενδεχόμενο ο 29χρονος γκαντ/φόργουορντ να επιστρέψει στην καθημερινότητα της Μπεσίκτας και να τη βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν. Κυρίως γιατί η κίνηση των "μαύρων αετών" να τον εξοφλήσουν έγινε ετεροχρονισμένα, κι αφού η πλευρά του παίκτη είχε κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να "βγει" από το συμβόλαιο, εξαιτίας των οφειλών που υπήρχαν προς το πρόσωπό του -κίνηση που έγινε εντός του χρονικού πλαισίου που προβλεπόταν στη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το καλοκαίρι.

Στην παρούσα φάση, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι (κι ούτε πρόκειται), πέραν του να παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Σακίλ ΜακΚίσικ, δεν δείχνουν όμως διατεθειμένοι να εμπλακούν στη διαμάχη του 29χρονου γκαρντ/φόργουορντ με την Μπεσίκτας. Μόλις όμως, οι εκπρόσωποι του παίκτη εξασφαλίσουν -και τυπικά- την ελευθερία του, θα ανοίξει ο δρόμος για τη μετακόμισή του από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ