EUROLEAGUE

Αθλητικός Διευθυντής της Μπεσίκτας: "Ο ΜακΚίσικ είναι παίκτης μας"

Αθλητικός Διευθυντής της Μπεσίκτας: "Ο ΜακΚίσικ είναι παίκτης μας"
FIBA

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπεσίκτας, Ουμούτ Σενιόλ, μίλησε για τον Σακίλ ΜακΚίσικ και την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε αυτόν και τον τουρκικό σύλλογο, τονίζοντας πως "είναι παίκτης της ομάδας μας".

Το όνομα του Σακίλ ΜακΚίσικ προέκυψε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, δεδομένων των σοβαρών τραυματισμών του Βασίλη Σπανούλη και του Τέιλορ Ρότσεστι. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα λειψανδρίας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατέστησε σαφές πως είναι επιτακτική η ανάγκη για απόκτηση δύο περιφερειακών και κάπως έτσι ήρθε στο προσκήνιο ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ που φέτος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας.

Τα οικονομικά προβλήματα της τουρκικής ομάδας και οι αναφορές πως εξαιτίας αυτών βρήκε τρόπο να "σπάσει" το συμβόλαιό του, τον μετέτρεψαν σε προτεραιότητα, σε τέτοιο βαθμό που πρόβαρε τα ερυθρόλευκα.

Μία μέρα μετά όμως, ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπεσίκτας, Ουμούτ Σενιόλ, εξήγησε με δηλώσεις του στη γειτονική χώρα πως το πρόβλημα στον σύλλογο δείχνει να έχει λυθεί, με αποτέλεσμα ο παίκτης να υπολογίζεται κανονικά από τους "μαύρους αετούς".

" Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι παίκτης της ομάδας μας" τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως " περάσαμε μία κρίση την προηγούμενη εβδομάδα. Κάναμε προσπάθεια να πληρωθεί πριν από το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ. Δώσαμε τους μισούς μισθούς σε όλους τους παίκτες. Θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει λιγότερα χρήματα σε άλλους για να πάρει αυτός όλο το ποσό. Τον ενημερώσαμε ότι θα δοθεί το υπόλοιπο ποσό τη Δευτέρα, όπως κι έγινε".

Όσον αφορά στα προβλήματα οικονομικής φύσεως που αντιμετωπίζει φέτος η Μπεσίκτας, εξήγησε πως " πολλές ομάδες στην Τουρκία πληρώνουν με καθυστέρηση μερικών μηνών. Δεν είναι εφάμιλλο με τις αξίες μας, να αφήνει ένας παίκτης τους συμπαίκτες και τον προπονητή του επειδή είναι μισό μήνα πίσω στις πληρωμές. Σέβομαι ότι προτεραιότητά του είναι να πληρωθεί" για να καταλήξει, λέγοντας πως " ο Σακίλ είναι παίκτης μας τώρα. Δεν έχουμε λάβει κάποια απόφαση για το μέλλον. Θα μιλήσουμε μαζί του, όχι μόνο εγώ, αλλά κι ο προπονητής και ο GM της ομάδας".

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ