EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Δεν παίζει στα φιλικά της Βαλένθια ο Ζαν Σαρλ

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τον Λιβιό Ζαν Σαρλ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στα δύο φιλικά που θα δώσει επί ισπανικού εδάφους, αφού ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ/σέντερ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αριστερό πόδι.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει των δύο φιλικών αγώνων που θα δώσει στη Βαλένθια, στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώνει η EuroLeague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως είναι ανυπόμονος για να δει την ετοιμότητα των παικτών του και πόσο αυτοί έχουν αφομοιώσει όσα τους ζητάει εδώ και περίπου ένα μήνα, πλην όμως δεν θα μπορέσει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Λιβιό Ζαν Σαρλ.

Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των ερυθρολεύκων και τέθηκε νοκ άουτ από τις φιλικές αναμετρήσεις της Τρίτης 15 και της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αρχικά τη Βιλερμπάν (15/9, 18:30) και μία μέρα αργότερα μία εκ των Βαλένθια ή Μπάγερν Μονάχου, ανάλογα με το αποτέλεσμα των ημιτελικών του τουρνουά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ