EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Αναχωρεί για το Μέτσοβο με μόλις μία απουσία

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το Μέτσοβο θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (24/8) η αποστολή του Ολυμπιακού, ώστε να κάνει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου που θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Οι πρώτες προπονήσεις του training camp για τη σεζόν 2020/21 έγιναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίστηκαν μεταξύ τους, οι παλιοί καλωσόρισαν τους νέους, ο Κώστας Σλούκας γύρισε μετά από μια πενταετία στη Φενέρμπαχτσε, όμως τα... ζόρια είναι μπροστά για τους Πειραιώτες καθώς θα αναχωρήσουν το πρωί της Δευτέρας (24/8) για το Μέτσοβο όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί, στο Μέτσοβο, θα ανέβει η ένταση του προγράμματος με διπλές προπονήσεις αλλά και με τα πρώτα φιλικά παιχνίδια στα οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, θα δει σε δράση τις πεντάδες όπως τις έχει στο μυαλό του, θα τεστάρει δίδυμα και τρίδυμα στα γκαρντ, δίδυμα και στη ρακέτα.

Οι Πειραιώτες θα έχουν μόλις μία απουσία, αυτή του Κώστα Παπανικολάου που ανάρρωσε μεν από τον κορονοϊό, αλλά έχει χάσει αρκετό έδαφος το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορούσε να γυμναστεί, έχει μείνει πίσω και θα μπει σταδιακά στο πρόγραμμα καθώς πρώτα θα πρέπει να βρει τα πατήματά του, στη συνέχεια να περάσει από εργομετρικά τεστ και αν αυτά έχουν καλά αποτελέσματα, θα ενσωματωθεί στη συνέχεια στην προετοιμασία της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ