EUROLEAGUE

Σλούκας: Νέος "μνηστήρας" η Μακάμπι

Σλούκας: Νέος "μνηστήρας" η Μακάμπι
EUROKINISSI

Στο... παιχνίδι της απόκτησης του Κώστα Σλούκας φαίνεται να έχει μπει εσχάτως και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ.

Μπορεί ακόμα η σεζόν για τη Φενέρμπαχτσε να μην έχει ολοκληρωθεί, συνεπώς είναι λογικό ο Κώστας Σλούκας να σκέφτεται αποκλειστικά τους τελικούς της τουρκικής λίγκας, παράλληλα, όμως, είναι δεδομένο ότι το όνομα του Έλληνα γκαρντ είναι από τα πιο "hot" στην Ευρώπη.

Στο Sport24.gr έχετε διαβάσει όλες τις εξελίξεις σχετικά με την πιθανή επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, ενώ για την περίπτωση του ενδιαφέρονται επίσης η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Φυσικά, στο... παιχνίδι βρίσκεται και η Φενέρμπαχτσε, ενώ ακόμα ένας "μνηστήρας" είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με το sport5.co.il, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρακολουθεί εδώ και μήνες την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ και το ενδιαφέρον έγινε πιο έντονο όταν εκπρόσωπος της ομάδας ταξίδεψε με προορισμό την Ελλάδα και παρεβρέθηκε στην κηδεία του πατέρα του Κώστα Σλούκα.

Το συμβόλαιο που προσφέρει η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι διάρκειας τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές 1.500.000 δολάρια ετησίως.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ