EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Κλείνει τον Τάιλερ Ένις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τον Κούινσι Έισι η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται να κάνει δικό της και τον Τάιλερ Ένις, τον Καναδό πόιντ γκαρντ που τραυματίστηκε σοβαρά πέρυσι ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε.

Η Μακάμπι έχει βάλει σκοπό να δημιουργήσει ομάδα για Final Four την επόμενη σεζόν. Λίγο μετά την ανακοίνωση του Κουίνσι Έισι , λοιπόν, η ομάδα του Τελ Αβίβ ετοιμάζεται να κλείσει και τον Τάιλερ Ένις, τον Καναδό πόιντ γκαρντ που υπέγραψε την προηγούμενη χρονιά διετές συμβόλαιο στην Φενέρμπαχτσε, πριν τραυματιστεί σοβαρά τον Οκτώβριο.

Ο άτυχος Ένις υπέστη κάταγμα αριστερής κνήμης κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπουγιουκτσεμετσέ για το τουρκικό πρωτάθλημα και δεν αγωνίστηκε ξανά έκτοτε . Την 1η Ιουλίου η Φενέρμπαχτσε τον αποδέσμευσε, ωστόσο ο 25χρονος γκαρντ ετοιμάζεται για την επιστροφή του και δη στην Euroleague, πήγε στο Ισραήλ για ιατρικές εξετάσεις και εφόσον αποδειχτεί υγιής, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η Μακάμπι πρόσθεσε ήδη αυτό το καλοκαίρι τους Κουίνσι Έισι, Ελάιτζα Μπράιαντ, Οθέλο Χάντερ, Νέιτ Γουόλτερς, Τζέικ Κοέν, Ταρίκ Μπλακ. Συν τοις άλλοις, κράτησε τους Σκότι Γουίλμπεκιν, Άντζελο Καλοϊάρο, Τζον Ντιμπαρτολομέο, Ντένι Αβντίγια, Γιοβέλ Ζούσμαν και Ντόρι Σαχάρ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ