ΜΠΑΣΚΕΤ

Η διάγνωση των γιατρών για τον άτυχο Τάιλερ Ένις

Los Angeles Lakers guard Tyler Ennis (10) reacts in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Tuesday, Jan. 16, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Los Angeles Lakers guard Tyler Ennis (10) reacts in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Tuesday, Jan. 16, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP

Αν και δεν υπήρχαν περιθώρια αισιοδοξίας, η διάγνωση των γιατρών για τον Τάιλερ Ένις έδειξε πως όντως ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα μείνει για πάρα πολλούς μήνες εκτός δράσης.

Πολλούς μήνες θα μείνει εκτός δράσης ο Τάιλερ Ένις, μετά τον φρικτό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Μπουγιουκτσεμετσέ το βράδυ της Κυριακής (21/10). Ο 24χρονος Αμερικανός διέλυσε το πόδι του, διακομίστηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί που τον εξέτασαν κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή τι ακριβώς είχε υποστεί ο αθλητής του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. " Κάταγμα αριστερής κνήμης" ήταν η διάγνωσή τους, αν και το μέγεθος της ζημιάς ήταν φανερό από τα videos που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Ο Ένις υπέστη τραυματισμό παρόμοιο με εκείνον που υπέστη ο Πολ Τζορτζ στην προετοιμασία της Εθνικής των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2014, αλλά και με εκείνον του Κέβιν Γουέρ (έπαιξε πέρυσι στον Γυμναστικό Λάρισας) τον Απρίλιο του 2013. Και οι δύο επέστρεψαν στα παρκέ αφού έμειναν εκτός δράσης για έναν χρόνο, οπότε όλοι ελπίζουμε πως και ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα καταφέρει να παίξει ξανά μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ