EUROLEAGUE

Αφήνει τον Ένις και πηγαίνει για υπέρβαση η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αφήνει τον Ένις και πηγαίνει για υπέρβαση η Μακάμπι Τελ Αβίβ
EUROKINISSI

Ο Τάιλερ Ένις δεν θα φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει εκ νέου τις λίστες των διαθέσιμων γκαρντ με στόχο να βρει έναν πρωτοκλασάτο παίκτη.

Οι φήμες των προηγούμενων ημερών έλεγαν πως η Μακάμπι είχε στο στόχαστρό της τον Τάιλερ Ένις , ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του προτίμησαν να μην περιμένουν τον Αμερικανό γκαρντ που έχει ακόμη αρκετό δρόμο μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τη σεζόν 2018/19 ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Πλέον, οι πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν πως ο Έλληνας τεχνικός θέλει να κάνει την υπέρβαση στη θέση των γκαρντ, με τον Μάλκολμ Ντιλέινι να είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται μαζί με εκείνο του Τζέρεμι Λιν τον οποίο ο ατζέντης του έχει προτείνει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Αυτή τη στιγμή, στις αρχές Αυγούστου, η ομάδα του Τελ Αβίβ έχει μια σπουδαία τριάδα ψηλών ( Κουίνσι Έισι , Ταρίκ Μπλακ, Οθέλο Χάντερ) και δύο καλούς γκαρντ, τον Σκότι Γουίλμπεκιν και τον Νέιτ Γουόλτερς. Χρειάζεται έναν κόμπο γκαρντ που θα την ανεβάσει επίπεδο, ο Ένις δεν ήταν τέτοιος, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως δεν θα είναι σύντομα έτοιμος και στο Ισραήλ κινούνται πλέον προς άλλη κατεύθυνση. Την ίδια ώρα, η Μπασκόνια ψάχνει κι εκείνη έναν σταρ για την περιφερειακή της γραμμή, με τον Ντάριους Άνταμς να είναι ο πρώτος της στόχος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ