EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Στη μηχανή της ο Πιέρια Χένρι

Μπασκόνια: Στη μηχανή της ο Πιέρια Χένρι

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιέρια Χένρι, υπογράφοντας τον MVP της κανονικής περιόδου του EuroCup για την επόμενη σεζόν.

Ο MVP της κανονικής περιόδου στο EuroCup θα παίζει μπάσκετ στην EuroLeague την επόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα στην Μπασκόνια , η οποία ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Πιέρια Χένρι , του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ που έκανε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν, οδηγώντας την ρωσική ομάδα μέχρι τους ημιτελικούς του EuroCup.

Ο Χένρι είχε 10,4 πόντους, 5,3 ασίστ και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην τρίτη του σεζόν στο EuroCup, φτιάχνοντας το όνομά του στην ευρωπαϊκή αγορά. Παραπλήσιοι ήταν οι μέσοι όροι του και στην VTB League, όπου είχε 11,1 πόντους, 4,2 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Πριν πάει στο Καζάν, ο Χένρι είχε παίξει στην Τόφας (2017/18), στην Χάποελ Εϊλάτ (2016/17), στην Ουλμ (2015/16) και στην Βίτα Τιφλίδας (2015). Πριν ταξιδέψει στην Ευρώπη, όπου άρχισε την επαγγελματική καριέρα του, ο Αμερικανός γκαρντ της Μπασκόνια είχε φοιτήσει στο κολέγιο Σάρλοτ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ