EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Προτεραιότητα ο Πιέρια Χένρι

Charlotte's Pierria Henry (15) brings the gal up the court against Miami during the first half of an NCAA college basketball game in Charlotte, N.C., Tuesday, Nov. 25, 2014. (AP Photo/Chuck Burton)
Charlotte's Pierria Henry (15) brings the gal up the court against Miami during the first half of an NCAA college basketball game in Charlotte, N.C., Tuesday, Nov. 25, 2014. (AP Photo/Chuck Burton) AP PHOTO/CHUCK BURTON

Η Μπασκόνια μετράει μόνο απώλειες μέχρι στιγμής, ούσα υποχρεωμένη από εδώ και στο εξής να κινηθεί έντονα στο μεταγραφικό παζάρι. Πρώτος στόχος για την περιφέρεια ο Πιέρια Χένρι, που αποχώρησε από την Ούνικς Καζάν.

Ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος για την Μπασκόνια , η οποία είδε τον έναν μετά τον άλλον τους παίκτες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε φέτος να αποχωρούν. Η ισπανική ομάδα έχασε τον Γιοχάνες Βόιτμαν (υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας), τον Βενσάν Πουαριέ (συνεχίζει στους Μπόστον Σέλτικς), αλλά και τους Μαρσελίνιο Χουέρτας, Ματ Τζάνινγκ και Νταρούν Χίλιαρντ.

Κάτι που συνεπάγεται την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση, αφού η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα. Υπό αυτό το πρίσμα, στην κορυφή της λίστας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς βρίσκεται ο Πιέρια Χένρι. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η "Noticia de Alava" σε σημερινό της δημοσίευμα. Παρεμπιπτόντως, το όνομα του πρώην παίκτη του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν συνδέθηκε πριν από μερικές ημέρες -από Μέσα της Τουρκίας- με τη Φενέρμπαχτσε, δίχως όμως να προκύψει κάποια νεότερη πληροφορία.

Η περιφέρεια είναι προβληματική, η ρακέτα σχεδόν... άδεια, κι η Μπασκόνια καλείται να κινηθεί εντατικά στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να εξασφαλίσει πως θα είναι ανταγωνιστική την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ειδικά από την στιγμή που οι ανταγωνιστές της εντός των συνόρων ενισχύονται σημαντικά.

AP Photo/Chuck Burton

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ