EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Ο Σενγκέλια και ο συμβιβασμός με την EuroLeague

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τόρνικε Σενγκέλια ευχαρίστησε δημόσια την Μπασκόνια για την στάση που κράτησε στον συμβιβασμό μεταξύ της EuroLeague και της ELPA για τα συμβόλαια των παικτών.

Ο Μάικ Τζέιμς γκρίνιαξε τις προηγούμενες ημέρες μετά την ανακοίνωση για συμφωνία της EuroLeague και της ELPA αναφορικά με το "ψαλίδι" στα συμβόλαια των παικτών, εν αντιθέσει με τον Τόρνικε Σενγκέλια, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια την Μπασκόνια για τον ρόλο που έπαιξε προκειμένου να έρθει ο συμβιβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας ήταν λακωνικός, πλην όμως ουσιαστικός σε ό,τι είχε να κάνει με το ποσοστό που θα κοπεί από τους μισθούς των παικτών της EuroLeague.

" Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που παλεύουν και δουλεύουν σκληρά αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο. Το αναφέρω αυτό εξ ονόματος όλων στην Μπασκόνια. Η απόφαση που πάρθηκε, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αφορά στην καταβολή είτε του 80% είτε του 85% των συμβολαίων, ανάλογα με το τι θα γίνει στη φετινή σεζόν. Νομίζω πως αυτή η απόφαση είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες και τις ομάδες. Στη δική μου περίπτωση, θέλω να ευχαριστήσω την Μπασκόνια γιατί έκανε ένα βήμα μπροστά προκειμένου να φτάσουμε σε αυτή τη συμφωνία. Είμαστε ικανοποιημένοι σε αυτό το κομμάτι" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόρνικε Σενγκέλια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ