EUROLEAGUE

Ξέσπασμα του Μάικ Τζέιμς εναντίον των ομάδων της EuroLeague

Ξέσπασμα του Μάικ Τζέιμς εναντίον των ομάδων της EuroLeague
CSKA MOSCOW / TWITTER

Ενοχλημένος από το δικαίωμα που έδωσε η EuroLeague στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επεκτείνει μονομερώς το συμβόλαιό του την ώρα που "ψαλιδίζει" τις συνολικές του αποδοχές δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Δεν είδε με θετικό μάτι τον συμβιβασμό των ομάδων της EuroLeague με την Ένωση Παικτών για την περικοπή στους μισθούς των αθλητών που συμμετέχουν στη διοργάνωση ο Μάικ Τζέιμς και με δύο tweets εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το τέλος Ιουλίου κόβοντάς την ίδια στιγμή ένα ποσοστό 15-20% από τις συνολικές αποδοχές του.

" Πως με αναγκάζετε να τελειώσω τη σεζόν, χωρίς να μου εγγυηθείτε τον μισθό μου, δεν μπορώ να το καταλάβω. Είμαι μπερδεμένος. Και πως μπορείτε να επεκτείνετε το συμβόλαιό μου για άλλον ένα μήνα την ώρα που μειώνεται τον συνολικό μισθό μου; Όλο αυτό μου ακούγεται σαν προσπάθεια για να γλιτώσετε χρήματα" έγραψε ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για την ιστορία και με ό,τι αυτό συνεπάγεται, η συμφωνία των ομάδων της EuroLeague με την Ένωση Παικτών δεν είναι δεσμευτική. Ήδη κάποιες ομάδες έχουν κάνει ξεχωριστές συμφωνίες με τους αθλητές τους, ενώ κάθε παίκτης (μεταξύ αυτών και ο Μάικ Τζέιμς φυσικά) μπορεί είτε να αποδεχθεί, είτε να απορρίψει την πρόταση που θα του γίνει και να προχωρήσει σε διακανονισμό ή δικαστική διαμάχη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανακοίνωσε η EuroLeague την Πέμπτη 23/4

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ