ΜΠΑΣΚΕΤ

Η 50αρα από τη Μπασκόνια έφερε την απόλυση του προπονητή της Φουενλαμπράδα!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπασκόνια έστειλε στο... ταμείο ανεργίας τον προπονητή της Φουενλαμπράδα, Αουγκούστι Τζούλπε, με την 50αρα με την οποία τον... φιλοδώρησε για την 4η αγωνιστική της ACB.

Η Μπασκόνια είναι "υπεύθυνη" για την πρώτη απόλυση προπονητή στο φετινό πρωτάθλημα στην Ισπανία! Σαφώς και δεν ήταν αυτός ο στόχος των Βάσκων βέβαια, ωστόσο το γεγονός ότι διέλυσε την Φουενλαμπράδα με το τρομερό 110-60 για την 4η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή (14/10) δημιούργησε αυτές τις συνθήκες.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, η Φουενλαμπράδα αποφάσισε να απολύσει τον Αουγκούστι Τζούλπε. Όπως γίνεται βέβαια σαφές, η 50αρα ήταν απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ιθυνόντων της Φουενλαμπράδα, αφού η ομάδα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ισπανία με μόλις 1 νίκη στις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Όπως και να έχει πάντως, η ιστορία θα γράψει ότι η Φουενλαμπράδα απέλυσε τον προπονητή της μετά την συντριβή από τη Μπασκόνια, έπειτα από μόλις 4 αγωνιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ