EUROLEAGUE

Μίροτιτς: "Η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη επιλογή"

Μίροτιτς: "Η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη επιλογή"

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος μίλησε για την απόφαση που πήρε και υπογράμμισε τους στόχους που έχει στην επιστροφή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Πριν από μερικές ώρες, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς ολοκληρώνοντας μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της EuroLeague. Οι Καταλανοί παρουσίασαν τον νέο τους παίκτη, ο οποίος πήρε τη φανέλα με το "33" και μίλησε για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ευρώπη.

" Είναι μία νέα αρχή και νιώθω χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα είμαι στην ομάδα και θα προσπαθήσω να την οδηγήσω σε τίτλους. Έχω επίγνωση του τι σημαίνει η απόφαση που πήρα. Θέλω να αφήσω εποχή εδώ. Ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη στα... καλά μου χρόνια. Όχι μεγάλος και με το μυαλό στην απόσυρση. Θέλω να κερδίσω τίτλους και να είμαι σημαντικός για την ομάδα", είπε αρχικά ο Μίροτιτς.

" Ηταν μία ωραία διαδικασία. Είχαμε μία συνάντηση κι έπειτα πήρα την απόφαση μου μετά από σκέψη και κουβέντα με την οικογένειά μου. Αποφάσισα πως η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα", συμπλήρωσε.

Επίσης, τόνισε: " Στη Μπαρτσελόνα υπάρχει πάντα η πίεση των τίτλων, αλλά αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που ήρθα. Ήθελα να είμαι σε μία ομάδα που θα μπορώ να διεκδικήσω τα πάντα. Επίσης, ο coach Πέσιτς που μίλησε για την ομάδα. Ήταν χαρούμενος κι αισιόδοξος, όπως κι εγώ. Έχουμε ίδια οπτική".

Για να καταλήξει: " Θέλω να κερδίσω τον σεβασμό των φίλων της Μπαρτσελόνα με τη συμπεριφορά μου εντός κι εκτός παρκέ".

Μίροτιτς: "Η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη επιλογή"
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ