EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Παρουσίασε με ένα υπέροχο VIDEO τον Μίροτιτς

Μπαρτσελόνα: Παρουσίασε με ένα υπέροχο VIDEO τον Μίροτιτς

Η Μπαρτσελόνα καλωσόρισε με έναν διαφορετικό τρόπο τον Νίκολα Μίροτιτς, παρουσιάζοντας ένας όμορφο VIDEO με αυτόν πρωταγωνιστή να ανακοινώνει ότι είναι πλέον παίκτης της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς, προσφέροντάς του ένα μυθικό συμβόλαιο. Επειδή όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, οι Καταλανοί αποφάσισαν να καλωσορίσουν με έναν διαφορετικό τρόπο τον ταλαντούχο φόργουορντ στο ρόστερ τους.

Η Μπαρτσελόνα ετοίμασε λοιπόν ένα όμορφο VIDEO με πρωταγωνιστή τον Μϊροτιτς, το οποίο τον δείχνει να κυκλοφορεί στους δρόμους της Βαρκελώνης να σταματάει σε ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, όπου και μοιράστηκε τις σκέψεις του πριν πει στην κάμερα ότι πλέον είναι παίκτης των "μπλαουγκράνα".

Συγκεκριμένα, ο Μίροτιτς λέει: " Είσαι μεγάλος στην Ευρώπη. Μεγαλώνεις, περνάς τον Ατλαντικό και τα βάζεις με γίγαντες και γίνεσαι μεγάλος στο ΝΒΑ. Και μετά σταματάς και ρωτάς τον εαυτό σου: 'Έχεις καταφέρει όσα ήθελες να πετύχεις στον κόσμο του μπάσκετ; Όχι ακόμα". Από σήμερα, είμαι ο νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα".

Δείτε το υπέροχο VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ