EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Μίροτιτς!

Milwaukee Bucks' Nikola Mirotic reacts to his three-point basket during the second half of Game 2 of a second round NBA basketball playoff series against the Boston Celtics Tuesday, April 30, 2019, in Milwaukee. The Bucks won 123-102 to tie the series at 1-1. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Nikola Mirotic reacts to his three-point basket during the second half of Game 2 of a second round NBA basketball playoff series against the Boston Celtics Tuesday, April 30, 2019, in Milwaukee. The Bucks won 123-102 to tie the series at 1-1. (AP Photo/Morry Gash) AP PHOTO/MORRY GASH

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε μία από τις σπουδαιότερες κινήσεις της σεζόν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ανακοινώνοντας ότι συμφώνησε με τον Νίκολα Μίροτιτς με συμβόλαιο 3+1 χρόνων!

Η βόμβα έσκασε! Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του με συμβόλαιο 3+1 χρόνων!

Αυτό που αρχικά ήταν απλώς φήμη, μέχρι τελικά να γίνει γνωστό ότι ο Μαυροβούνιος με το ισπανικό διαβατήριο φόργουορντ συμφώνησε με τους Καταλανούς, είναι πλέον μία πραγματικότητα. Η σπουδαιότερη φετινή μεταγραφή στο φετινό ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πλέον γεγονός.

Κι αν πλέον είναι γνωστό ότι ο Μίροτιτς δεν συμφώνησε για εξαετές συμβόλαιο αξίας 70 εκατ. ευρώ όπως είχε αρχικά γραφτεί, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το συμβόλαιό του θα είναι πιθανότατα το πιο ακριβό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Την σεζόν 2018/19 ο Μίροτιτς αγωνίστηκε αρχικά με την φανέλα των Πέλικανς πριν παραχωρηθεί με ανταλλαγή στους Μπακς, έχοντας 15.2 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 36.5% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Με την προσθήκη του Μίροτιτς η Μπαρτσελόνα έχει πλέον και επίσημα ένα από τα πιο ισχυρά ρόστερ στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τουλάχιστον στα χαρτιά. Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι Καταλανοί έχουν ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή τους, Σβέτισλαβ Πέσιτς, μέχρι το 2021, καθώς και την απόκτηση των Μπράντον Ντέιβις και Κόρι Χίγκινς, αλλά και την παραμονή του Τομά Ερτέλ, του Άνταμ Χάνγκα και του Βίκτορ Κλαβέρ, ενώ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του στα παρκέ με ένα συγκινητικό VIDEO.

AP Photo/Morry Gash

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ