EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε πως έκοψε το μπάσκετ στον Ναβάρο

Η Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε πως έκοψε το μπάσκετ στον Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο κρέμασε την φανέλα του και όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, οι "μπλαουγκράνα" ήταν εκείνοι που πήραν την απόφαση για το τέλος της καριέρας του.

Η καριέρα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που θα ήθελε ο ίδιος και όπως δήλωσε ο Νάτσο Ροντρίγκεθ, η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που έριξε τους τίτλους της πορείας του "La Bomba" στα παρκέ .

"Πέρσι υπογράψαμε συμβόλαιο για δέκα σεζόν. Στο τέλος της σεζόν και αφού είδαμε ποιος θα είναι ο προπονητής, συναντηθήκαμε με τους υπεύθυνους, αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε και ενημερώσαμε τον παίκτη. Υπέγραψε για έναν χρόνο ως παίκτης και εννέα ως μέλος του οργανισμού μας", είπε ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα κατά την διάρκεια της παρουσίασης των μεταγραφικό αποκτημάτων της ομάδας του.

Επίσης παρατήρησε πως ο "ο Ναβάρο εδώ και δύο εβδομάδες δουλεύει στο νέο του πόστο (σ.σ. τεχνικός διευθυντής). Είμαι πεπεισμένος πως θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του", αλλά και πως "επιμένω. Υπέγραψε συμβόλαιο για δέκα χρόνια και κατά την διάρκεια της σεζόν μιλήσαμε με τον παίκτη. Στο τέλος η ομάδα πήρε την απόφαση. Όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει καλή στιγμή για να αποσυρθεί ένας παίκτης".

Τέλος, ο Νάτσο Ροντρίγκεθ δήλωσε πως "όλοι μας αποτελούμε την ομάδα. Πιστεύουμε πως μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο από αυτό το πόστο κι εκτός του γηπέδου". Η συγκεκριμένη δήλωση μάλιστα, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκόμενων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ