EUROLEAGUE

Η απάντηση του Μάλκολμ Ντιλέινι στις κατηγορίες του Σβέτισλαβ Πέσιτς

EUROLEAGUE /  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έβγαλε στη σέντρα τον Μάλκολμ Ντιλέινι και, όπως αναμενόταν, ο Αμερικανός πέρασε στην αντεπίθεση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Η συνέντευξη του Σβέτισλαβ Πέσιτς στη Novosti , ήταν δεδομένο ότι θα έφτανε μέχρι τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ διάβασε όσα είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα για εκείνον και φυσικά του απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter το απόγευμα της Δευτέρας (18/5).

" Δεν εμφανίστηκε, αλλά ο ατζέντης του ζήτησε να επεκταθεί το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο (υπήρχε +1 στη συμφωνία των δύο πλευρών). Έχουμε ακόμη τέσσερις παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται, αλλά είναι εδώ και προπονούνται. Του ζητήσαμε να γυρίσει και να ενσωματωθεί στην ομάδα. Αν δεν γίνονταν αγώνες, θα έφευγε πάλι για τις ΗΠΑ. Αρνήθηκε, εξηγώντας πως ο ατζέντης του ζήτησε πρώτα να επεκταθεί το συμβόλαιό του. Δεν έχουμε κάτι να επεκτείνουμε πλέον" είπε ο Πέσιτς για τον πρώην πλέον παίκτη του.

Ποια ήταν η αντίδραση του Ντιλέινι; " Η επέκταση συμβολαίου συζητήθηκε πολύ πριν από την περίοδο που θα έπρεπε να επιστρέψω. Επίσης, οι άλλοι παίκτες παίρνουν όποια απόφαση θεωρούν καλύτερη για εκείνους. Δεν είναι δικό μου θέμα, αλλά ΟΚ" έγραψε ο Αμερικανός που λέγεται πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο.

Λίγη ώρα μετά, αναρωτήθηκε: " Πως απαντάς σε έναν προπονητή που λέει ότι σε σέβεται σαν άνθρωπο, αλλά όχι σαν παίκτη;".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ