EUROLEAGUE

Μάικ Τζέιμς: "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Μονακό"

Μάικ Τζέιμς: "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Μονακό"
CSKA MOSCOW / TWITTER

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και επεσήμανε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Μονακό, επειδή... είναι ωραία. Η ατάκα για το συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι επιπτώσεις λόγω κορονοϊού.

Από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται το τελευταίο δίμηνο, ο Μάικ Τζέιμς μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Λιθουανίας, με παρουσιαστή τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Οι δύο πρώην συμπαίκτες (πέρσι στην Αρμάνι Μιλάνο) ανέλυσαν τα δεδομένα που αφορούν στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, με τον περιφερειακό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να εξηγεί -για πολλοστή φορά- πως δεν συμφωνεί με το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της χρονιάς, για λόγους ασφαλείας.

"Αν πιστεύω ότι πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν; Όχι. Νομίζω ότι θα ήταν χαζό να παραταθεί η χρονιά, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Αν συνεχίσουμε, θα αρχίσω να γκρινιάζω, γιατί το θέμα είναι τι θα γίνει αν ένα άτομο αρρωστήσει. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν, αν θέλουμε να τελειώσει η σεζόν" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι των δηλώσεών του βέβαια δεν ήταν αυτό, αλλά εκείνο που είχε να κάνει με το μέλλον του. Τόσο το άμεσο όσο και το μακρινό. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλυψε πως έχει καταλήξει στην ομάδα που θέλει να κλείσει την καριέρα του, κι αυτή δεν είναι άλλη από τη Μονακό. Όχι γιατί έχει μεγάλη ιστορία ή βαριά φανέλα, αλλά επειδή " έχω ακούσει ότι είναι ωραία εκεί".

Παράλληλα, εξήγησε πως μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, θα μπορεί να αναζητήσει την ομάδα, στην οποία θα βρίσκεται του χρόνου. Ο κορονοϊός άλλαξε άρδην τα δεδομένα (και) στη δική του περίπτωση, αφού μια συμφωνία που έμοιαζε ολοκληρωμένη και έτοιμη για να πέσουν οι υπογραφές, μπήκε στο συρτάρι μετά τη διακοπή.

"Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται μετά το τέλος της σεζόν. Όταν η EuroLeague ανακοινώσει ότι τελειώνει η χρονιά, θα είμαι ελεύθερος. Στο μέλλον, θα ήθελα να παίξω για τη Μονακό. Παρότι δεν συμμετέχει στην EuroLeague, έχω ακούσει ότι είναι ωραία. Θα ήθελα να παίξω εκεί στο τέλος της σεζόν, όταν δεν θα είμαι τόσο καλός" ανέφερε ο Μάικ Τζέιμς για τη συνέχεια της καριέρας του.

Παρεμπιπτόντως, το γεγονός πως οι συζητήσεις με τον Μάικ Τζέιμς έχουν "παγώσει" προς το παρόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν είναι... προσωπικό ζήτημα. Όπως όλες οι ομάδες της EuroLeague, έτσι κι η ρωσική καλείται να αναπροσαρμώσει τον σχεδιασμό της εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κι αυτό γιατί ο κορονοϊός φέρνει αλυσιδωτές (αρνητικές) εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, με τον Αντρέι Βατούτιν να έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες μειώσεις που φτάνουν στο 30% για την επόμενη σεζόν, με την Aeroflot να είναι η πρώτη εταιρεία που... αφήνει την "ομάδα του στρατού".

Photo Credits: CSKA Moscow / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ