EUROLEAGUE

Για διένεξη του Κουρτινάιτις με τον Σβεντ μιλούν οι Λιθουανοί

Για διένεξη του Κουρτινάιτις με τον Σβεντ μιλούν οι Λιθουανοί

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται η Χίμκι, μετά από την εκτός έδρας ήττα της από τη Βιλερμπάν και τη διένεξη που είχαν στον πάγκο της ομάδας οι Ρίμας Κουρτινάιτς - Αλέξι Σβεντ.

Το βράδυ της Πέμπτης (26/12) δεν ήταν ευχάριστο για τη Χίμκι, που ηττήθηκε στο Αστρομπάλ από τη Βιλερμπάν , έπεσε στο 8-8 και είδε τους Γάλλους να την πιάνουν στο ίδιο ρεκόρ μετά από τη 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20.

O Ρίμας Κουρτινάιτις απέσυρε τον Αλέξι Σβεντ στο 33' της αναμέτρησης, είχε σύμφωνα με λιθουανικά media διένεξη μαζί του και τελικά τον άφησε στον πάγκο μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Λιθουανός προπονητής "τράβηξε" τον Ρώσο σούπερ σκόρερ όταν το σκορ ήταν στο 78-61, η Χίμκι μείωσε στο καλάθι και στο 90-88 ο Κρις Κράμερ αστόχησε σε δύο βολές που θα οδηγούσαν στην ισοφάριση.

Φαίνεται πως το ματς με τον Ολυμπιακό, τα 21 τρίποντα και τα συνολικά 30 σουτ του Σβεντ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα της Μόσχας, που δεν παίζει βάσει των δυνατοτήτων της και πλέον κινδυνεύει να βγει και εκτός οκτάδας. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο "νικητής" αυτού του μπρα-ντε-φερ, καθώς ο Σβεντ είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης της Ευρώπης (4 εκατομμύρια ευρώ είναι οι ετήσιες απολαβές του).

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ