EUROBASKET

Βίντμαρ: "Δεν ξέραμε τι κάναμε στην επίθεση"

Βίντμαρ: "Δεν ξέραμε τι κάναμε στην επίθεση"

Ο Γκάσπερ Βίντμαρ μίλησε στο Sport24.gr για την ήττα της Σλοβενίας από τη Γαλλία, καθώς και για το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (19/9) με αντίπαλο τη Σερβία (vids)

Δείτε σε video τον Γκάσπερ Βίντμαρ να μιλάει για τον αποκλεισμό της Σλοβενίας από τη Γαλλία, αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα με αντίπαλο τη Σερβία το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Σλοβένος έδωσε το σύνθημα για να ξεχάσει όλη η ομάδα το παιχνίδι με τους Γάλλους και να επικεντρωθεί στο επόμενο που είναι εξίσου σημαντικό.

"Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, έχουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σερβία αύριο. Παραμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα", σχολίασε ο Γκάσπερ Βίντμαρ και συμπλήρωσε:

"Έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα οι Γάλλοι, εμείς δεν ξέραμε τι κάναμε στην επίθεση. Χάσαμε και πολλά ριμπάουντ, δεν κάναμε καλά μποξ άουτ.

Έχουμε ένα παιχνίδι που θα πρέπει να παίξουμε πολύ νωρίς. Πρέπει να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το αποψινό μας παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα συνεχίσουν να έρχονται και να μας στηρίξουν".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ