ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με EuroLeague και Κύπελλο

Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με EuroLeague και Κύπελλο

Βαρύ το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο, με τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις και έναν πιθανό τελικό σε ουδέτερο γήπεδο. Πιο βατό για τον Παναθηναϊκό που θα δώσει τρία κρίσιμα ματς στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της 17ης Φεβρουαρίου που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης (Κύμη - ΠΑΟΚ το άλλο ζευγάρι), ωστόσο αυτό θα είναι ακόμη ένα ματς για τους δύο "αιώνιους" που εκείνη την περίοδο θα παλεύουν για να μείνουν "ζωντανοί" στη διεκδίκηση των στόχων τους στη EuroLeague 2018/19 .

Με το ελληνικό πρωτάθλημα να κατεβάζει ρολά για ένα μήνα (από το Σαββατοκύριακο 2-3/2 έως το Σαββατοκύριακο 2/3 Μαρτίου), οι πράσινοι και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να εστιάσουν στις ευρωπαϊκές τους αποστολές και το μεταξύ τους ντέρμπι, το τρίτο φετινό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Αθήνας. Σαφώς πιο δύσκολο θα είναι το πρόγραμμα της ομάδας του Πειραιά, που θα έχει τέσσερις εκτός έδρας αγώνες (πέντε αν υπολογίσουμε και τον πιθανό τελικό που θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος), την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται περισσότερο στο σπίτι του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

1/2 με την Εφές (EuroLeague)

3 ή 4/2 στο Λαύριο (Basket League)

8/2 στη Φενέρμπαχτσε(EuroLeague)

13/2 με τον Ολυμπιακό (Κύπελλο)

17/2 τελικός Κυπέλλου (αν προκριθεί)

22/2 με τη Χίμκι (EuroLeague)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

31/1 με τη Μπαρτσελόνα (EuroLeague)

2 ή 3/2 στον Ήφαιστο Λήμνου (Basket League)

7/2 στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (EuroLeague)

13/2 στον Παναθηναϊκό (Κύπελλο)

17/2 τελικός Κυπέλλου (αν προκριθεί)

21/2 στην Εφές (EuroLeague)

Υπενθυμίζουμε πως από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 15 Μαρτίου ο Παναθηναϊκός θα δώσει οκτώ εκτός έδρας και μόλις τρεις εντός έδρας αγώνες για τη EuroLeague, καθώς θα παίξει κατά σειρά με Ολυμπιακό (εκτός), Μπάγερν Μονάχου (εντός), Μπαρτσελόνα (εκτός), Ζάλγκιρις Κάουνας (εκτός), Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός), Αναντολού Εφές (εντός), Φενέρμπαχτσε (εκτός), Χίμκι (εντός), Γκραν Κανάρια (εκτός), Νταρουσάφακα (εκτός) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εκτός).

Ντέρμπι αιωνίων θα γίνουν στις 4/1 (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τη EuroLeague), στις 13/2 (Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας) και στις 16/3 (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τη Basket League).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ