ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνάντηση Βασιλακόπουλου - Λιόλιου στα γραφεία της ΕΟΚ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Γιώργος Βασιλακόπουλος και Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για την εναλλακτική υποψηφιότητα του ισχυρού άνδρα του Προμηθέα με την ενέργεια "δώσε πάσα".

Συνάντηση στα γραφεία της ΕΟΚ είχαν το μεσημέρι της Τρίτης (11/2), ο πρόεδρος της Ομοσπονδιας, Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος. Οι δύο άντρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με επίκεντρο της κουβέντας τους την ενέργεια του Βαγγέλη Λιόλιου μέσω της ιστοσελίδας " dwsepasa.gr".

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες, ο πρόεδρος του Προμηθέα είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ενόψει των εκλογών του 2020 με έναν εναλλακτικό τρόπο και συγκεκριμένα με τη δημιουργία του προαναφερθέντος site, μέσω του οποίου σκοπεύει στον ανοιχτό διάλογο με τον κόσμο. Οι δύο άντρες, λοιπόν, συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και προσπάθεια.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ενημέρωσε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο σχετικά με την πορεία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και της πλατφόρμας η οποία λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ κόσμου και εμπλεκόμενων φορέων του μπάσκετ, τονίζοντας τη σημασία του ανοιχτού διαλόγου στη βελτίωση του προϊόντος. Παράλληλα, παρέθεσε κάποια πρώτα στοιχεία που προέκυψαν από τη διάδραση του κόσμου και της αθρόας συμμετοχής του, καταδεικνύοντας έτσι την απήχηση της πλατφόρμας στο κοινό.

Τέλος, κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΟΚ να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία, παροτρύνοντας έτσι μέσω του θεσμικού του ρόλου όλο και περισσότερους να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα και να διευρύνουν τον διάλογο σχετικά με το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ