Μάκης Αγγελόπουλος: "Κάναμε βήματα προς τα εμπρός"

Ετοιμος για τα playoffs δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, που δήλωσε πως στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ έγιναν βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση (VIDEO).

Ευχαριστημένος απ' όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Τετάρτης (15/5) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ήταν ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ υποστήριξε πως έγιναν βήματα προς τα εμπρός για να βρεθούν λύσεις σε σοβαρά ζητήματα του ελληνικού μπάσκετ, ενώ επιβεβαίωσε αυτό που αποφασίστηκε, να ξεκινήσουν δηλαδή τα playoffs της Basket League 2018/19 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

"Πάρθηκε μια απόφαση με 13 ψήφους, ξεκινούν τα playoffs το Σαββατοκύριακο. Θα υπάρξει ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ. Νομίζω κάναμε βήματα προς τα εμπρός, στα περισσότερα ζητήματα που υπήρχαν τριβές, έχουν βρεθεί λύσεις. Όσον αφορά το θέμα του Ολυμπιακού, ρωτήστε τον Ολυμπιακό" ήταν τα λόγια του Μάκη Αγγελόπουλου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρεμούτσικο, η αυλή με τα πιο λαχταριστά παϊδάκια στα νότια

Μια ταβέρνα διαμάντι, δυο αδέλφια-ιδιοκτητές μάλαμα και κρεατικά βγαλμένα από τη χρυσή βίβλο του ψησίματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.