ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκτακτη σύσκεψη για το μπάσκετ από Βασιλειάδη

Έκτακτη σύσκεψη για το μπάσκετ από Βασιλειάδη

Ο Γιώργος Βασιλειάδης με αφορμή τις εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη (21.30) στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κι εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει ένα "μέτωπο" στον χώρο και ο Γιώργος Βασιλειάδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο το βράδυ της Παρασκευής (21:30), σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μάλιστα κάλεσε να συμμετάσχουν σε αυτήν όχι μόνο τους προέδρους της ΕΟΚ (Γιώργος Βασιλακόπουλος) και του ΕΣΑΚΕ (Βαγγέλης Γαλατσόπουλος), αλλά και τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακός (Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος), Παναθηναϊκός (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) και ΑΕΚ (Μάκης Αγγελόπουλος), ενώ το "παρών" στη σύσκεψη θα δώσουν κι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κ. Γαλατσόπουλος θα εκπροσωπεί και τον ΠΑΟΚ στην σύσκεψη.

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη απόψε στις 9:30 στο γραφείο του τους προέδρους των ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.", αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υφυπουργού με σκοπό την εξομάλυνση της κατάστασης και σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλειάδη και το περιβάλλον του, η συζήτηση δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί αν δεν βρεθεί η λύση.

Ολοι, πλην Βασιλακόπουλου

Ο Υφυπουργός έχει πάρει την υπόσχεση από τους ιδιοκτήτες όλων των ομάδων ότι θα δώσουν το παρών στη σύσκεψη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από όλες τις πλευρές. Στο Υπουργείο περιμένουν και την παρουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου και θεωρούν πως αν δεν δώσει το παρών (και στη σύσκεψη βρεθεί άλλος εκπρόσωπος της ΕΟΚ), θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν θα παρεβρεθεί και την Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ