Το ΣΕΦ δεν θα ανοίξει για το ντέρμπι της Κυριακής

Το Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης ότι λόγω "μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεση αγώνα", δεν πρόκειται να ανοίξει την Κυριακή (17/3).

Με το ντέρμπι μεταξύ των δύο "αιώνιων" να είναι στον αέρα, το Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ενημέρωσε σήμερα (15/3) ότι δεν πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (17/3) για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο λόγος σύμφωνα με το Δ.Σ. του ΣΕΦ είναι η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν μπορεί να διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον προγραμματισμένο αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, οδηγώντας κατά συνέπεια σε αδυναμία τέλεσης οποιουδήποτε αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους  για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19 αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεση αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17 Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μας κοίταξε στα μάτια η Ελληνίδα Σκάρλετ Γιόχανσον

Η 23χρονη Αγρινιώτισσα, που γνωρίσαμε ως την Ελληνίδα Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν μετάνιωσε στιγμή για την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Group Sex Party (ένα ερωτικό διήγημα)

Κάθε Πέμπτη, η Αλίκη υποδέχεται τους ερεθισμένους άνδρες και τις γυναίκες υπεράνω πάσης υποψίας που συμμετέχουν στο ομαδικό όργιο στη σουίτα του Kink Motel.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ