Το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα θέλει η Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει την Ουκρανία (14:00) στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 13-16 του Eurobasket U18.

Το κίνητρο είναι δύσκολο να βρεθεί μετά από δύο άσχημες ήττες. Η Εθνική Εφήβων όμως δεν έχει άλλη επιλογή κόντρα στην Ουκρανία (14:00) την οποία αντιμετωπίζει στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 13-16, αφού ο στόχος πλέον είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η ομάδα του κόουτς Βλασσόπουλου είδε την Ισπανία να την κερδίζει μάλλον εύκολα, με αποτέλεσμα πλέον ο στόχος να είναι να αποφύγει να δώσει τον απόλυτο αγώνα-αγγαρεία, αφού αν ηττηθεί θα αγωνιστεί για τις θέσεις 15-16.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι ακόμα και αν η Ελλάδα τερματίσει σε μία από τις 3 τελευταίες θέσεις δεν θα υποβιβαστεί στην 2η κατηγορία, αφού η χώρα μας θα φιλοξενήσει το Eurobasket U18 του 2019.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.