ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα στην πρόβα τζενεράλε για την Εθνική Γυναικών

Ήττα στην πρόβα τζενεράλε για την Εθνική Γυναικών

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά της τεστ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο (22-30/9), καθώς η "γαλανόλευκη" δεν τα κατάφερε απέναντι στην Λετονία (94-57). Προφυλάχθηκαν οι Εβίνα Μάλτση και Κατερίνα Σωτηρίου.

Η Εθνική Γυναικών στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν από το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (22-30/9() ηττήθηκε με 94-57 από την Λετονία στην Ρίγα.

Η Λετονία έκανε το 2/2 απέναντι στην "γαλανόλευκη" , η οποία αγωνίστηκε χωρίς τις Εβίνα Μάλτση και Κατερίνα Σωτηρίου που προφυλάχθηκαν για προληπτικούς λόγους εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων.

Η Λετονία έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις τους και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Εθνική, ενώ με τα πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας της - είχε 7/10 δίποντα και 10/14 τρίποντα στο α' ημίχρονο - εδραιώθηκε σε θέση οδηγού.

Ο Κώστας Κεραμιδάς πάντως είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε πως "ήταν το τελευταίο φιλικό για μας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προσπάθησαν τα κορίτσια, αλλά ήταν εκνευριστική η ευστοχία των αντιπάλων. Θα κοιτάξουμε τώρα που είμαστε πλήρεις μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου να βελτιωθούμε όσο γίνεται περισσότερο".

Δεκάλεπτα: 29-14, 52-30, 73-49, 94-57

ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς): Σταμάτη 12 (2), Λύμουρα , Σπυριδοπούλου 7(2), Παυλοπούλου 4, Νικολοπούλου, Κοσμά, Σπανού 8, Καλτσίδου 8(1), Χριστινάκη 6, Σπαθάρου, Φασούλα 12, Εζέτζα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ