ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Βαριά" ήττα για την Εθνική Γυναικών

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Γυναικών στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ρίγα, δεν τα κατάφερε απέναντι στην Λετονία, καθώς ηττήθηκε με 84-50.

Το "εμπόδιο" της Λετονίας αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για την Εθνική Γυναικών, η οποία ηττήθηκε με 84-50 στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι ομάδες.

Ο Κώστας Κεραμιδάς στην Ρίγα είχε για πρώτη φορά στην διάθεσή του την Αγγελική Νικολοπούλου και την Άννα Σπυριδοπούλου, ενώ από τραυματισμό επέστρεψαν η Εβίνα Μάλτση και η Μαριέλλα Φασούλα.

Η "γαλανόλευκη" πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην συνέχεια δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Λετονίας, η οποία έφτασε με άνεση στη νίκη. Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Λετονία και το Σάββατο (15/9) σε μία φιλική αναμέτρηση που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε της πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κώστας Κεραμιδάς μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε : "Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα με τις νέες παίκτριες που ήρθαν και στόχος μας είναι να τις βάλουμε στο παιχνίδι μας όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά. Θα δούμε τι δεν πήγε καλά και θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας στο αυριανό φιλικό".

Δεκάλεπτα: 13-10, 40-32, 58-42, 84-50

ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς): Σταμάτη, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου 2, Παυλοπούλου, Μάλτση 7, Νικολοπούλου, Σωτήριου 2, Κοσμά 1, Σπανου 2, Καλτσίδου 13, Χριστινάκη 15, Σπαθάρου, Φασούλα 8, Εζέτζα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ