ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Χωρίς Ντόρσεϊ στην Κίνα

Εθνική Ανδρών: Χωρίς Ντόρσεϊ στην Κίνα
EUROKINISSI

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία ότι δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ανδρών "για προσωπικούς λόγους" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσεϊ θα πάει στην Κίνα η Εθνική Ανδρών. Ο ομογενής γκαρντ ενημέρωσε σήμερα (25/7) την Ελληνική Ομοσπονδία ότι δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο (31 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου), επικαλούμενος " προσωπικούς λόγους". Ο Ντόρσεϊ ευχαρίστησε για την πρόσκληση και εξέφρασε την στενοχώρια του για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Οι φόβοι για το "όχι" του 23χρονου γκαρντ είχαν εκφραστεί πριν από μερικές ημέρες και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι ακόμα είναι free agent στο ΝΒΑ, μετά την απόφαση των Γκρίζλις να τον αφήσουν ελεύθερο λίγο πριν από την έναρξη της Free Agency. Ο Ντόρσεϊ μίλησε λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας τηλεφωνικά με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και του ζήτησε μερικές ημέρες προθεσμία για να έρθει στην Ελλάδα, μέχρι τη σημερινή επικοινωνία.

Την προηγούμενη χρονιά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής, μέχρι τους τελευταίους 11 αγώνες της κανονικής περιόδου, όταν είχε 14,6 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Μετά το "όχι" του Ντόρσεϊ, οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για την προετοιμασία είναι οι εξής 17:

PG: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Αντώνης Κόνιαρης.

SG: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αθηναίου.

SF: Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Χρήστος Σαλούστρος.

PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πρίντεζης, Ντίνος Μήτογλου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

C: Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ