STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα λέει ντέρμπι, αλλά... και ΑΣΕΑΔ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα λέει ντέρμπι, αλλά... και ΑΣΕΑΔ
EUROKINISSI

Βάσει προγράμματος, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (20/5) τον Ολυμπιακό (19:00) για τα playoffs της Basket League, με τους "ερυθρόλευκους" να αναμένεται να μην κατέβουν, κάτι που συνεπάγεται με υποβιβασμό, αλλά και να περιμένουν το ΑΣΕΑΔ.

Το σημερινό (20/5) ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19:00) για τον πρώτο γύρο των playoffs κανονικά θα έπρεπε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Αυτό πράγματι συμβαίνει, αλλά για έναν σωρό λόγους που δεν είναι αγωνιστικοί, με αποτέλεσμα να μην προβλέπεται να γίνει αγώνας.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να επιβεβαιώνει στο συνέδριο της Θύρας 7 ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο παιχνίδι , η σημερινή μέρα ενδέχεται να είναι ιστορική για το ελληνικό μπάσκετ. Ο λόγος είναι ότι αν ο Ολυμπιακός τηρήσει την στάση του και δεν παραταχθεί στο ΟΑΚΑ, τότε βάσει καταστατικού θα υποβιβαστεί στην Α2.

Την ίδια στιγμή πάντως, οι "ερυθρόλευκοι" ελπίζουν ότι πριν την ώρα του ντέρμπι θα έχει εκδικαστεί σήμερα η προσφυγή που έχουν καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ περί άκυρων ορισμών στη 26η αγωνιστική της Basket League. Αν δικαιωθούν, τότε θα αναβληθεί ο πρώτος προημιτελικός, αφού θα θεωρηθεί άκυρη η 26η αγωνιστική.

Όπως και να έχει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η σημερινή μέρα αναμένεται με ενδιαφέρον για πάρα πολλούς λόγους.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ