STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι"

Φραγκιάς: "Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση τους στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλη Φραγκιάς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση τους στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Πανιώνιο.

" Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί στο β’ ημίχρονο έκαναν μία πολύ σπουδαία προσπάθεια. Στο β’ ημίχρονο δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα γιατί χάσαμε από νωρίς τον Χαρίση", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Μας επηρέασε πάρα πολύ το γεγονός ότι παίξαμε σε 12 μέρες έξι παιχνίδια, ξαφνικά καθίσαμε 10 μέρες και τώρα ξαναπαίζουμε. Είναι σα να έχεις ένα αυτοκίνητο, στο οποίο ανάβεις και σβήνεις τη μηχανή και μετά την… ανάβεις ξανά. Κάποια στιγμή θα καεί. Είχαμε 10 μέρες προπονήσεις, είναι δύσκολο τέτοια εποχή να κρατήσεις τη συγκέντρωση σου. Νομίζω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι.

Ήταν καλό σε ποιότητα για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Εμείς κάναμε το 1-0 και θα παίξουμε στην Αθήνα το Σάββατο σ’ ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι η σειρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, παρόλο που δεν οδηγεί σε κάποια θέση στην Ευρωλίγκα. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν την τρίτη θέση, που θα είναι μία επιβράβευση της- έτσι κι αλλιώς- επιτυχημένης χρονιάς που έχουν".

Ο αρχηγός του Κολοσσού, Αντώνης Ασημακόπουλος δήλωσε: " Αν αναφερθούμε τεχνικά, θα δούμε ότι κάναμε 16 λάθη στο α’ ημίχρονο, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πάρει τη διαφορά ο Πανιώνιος. Τελειώσαμε το παιχνίδι με 22 λάθη. Στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε το στυλ του παιχνιδιού μας, κάναμε λιγότερα λάθη και γυρίσαμε το ματς. Μας επηρέασε πάρα πολύ ο τραυματισμός του Κώστα Χαρίση, γιατί ο Πανιώνιος έχει μεγάλα κορμιά και έπρεπε να βρούμε αλχημείες για να καλύψουμε το κενό του. Όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω για να γίνει αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Λυπάμαι πάρα πολύ που σ’ ένα παιχνίδι με τέτοια κρισιμότητα και ιστορική σημασία, το γήπεδο ήταν άδειο.

Σαν να ήταν φιλικό. Το καλοκαίρι που παρουσιάστηκε η ομάδα για πρώτη φορά είχε πιο πολύ κόσμο. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Θα ήθελα και εγώ απάντηση και θα ήμουν χαρούμενος αν κάποιος μπορεί να μου τη δώσει. Εμείς οι αθλητές είμαστε εδώ για να κρατάμε το άθλημα πολύ ψηλά. Μπορεί να μειώθηκαν οι μισθοί μας, αλλά όχι οι μπασκετικές μας αξίες. Γι’ αυτό χαρείτε το άθλημα και το θέαμα που σας προσφέρουμε σ’ αυτή τη σειρά των αγώνων για την τρίτη και την τέταρτη θέση. Εμείς δεν έχουμε κανένα όφελος, απλά χαρείτε το γιατί το μπάσκετ είναι… ζωή και ομορφιά".

Μπαρτζώκας: "Θα πρέπει να ηρεμήσουμε"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανιωνίου Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: " Όλη τη χρονιά μας στοίχησαν οι τραυματισμοί. Παίζουμε χωρίς τον Γιάνκοβιτς και τον Στίβεσον. Κάναμε καλή προσπάθεια και ελέγξαμε το παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του. Είχαμε ένα καλό ομαδικό παιχνίδι, με καλή δημιουργία. Αν είχαμε καλύτερο περιφερειακό σουτ, θα είχαμε ξεφύγει με μεγαλύτερη διαφορά.

Ο τρόπος για να χάσουμε το παιχνίδι ήταν να δώσουμε την μπάλα στα χέρια του Κολοσσού, ο οποίος αύξησε την πίεση του κι έβγαλε πολλούς αιφνιδιασμούς. Στις βολές ήμασταν άστοχοι και χάσαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι ήταν δικό μας, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ. Για την εποχή και το συγκεκριμένο κίνητρο της τρίτης θέσης, το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό. Στα πλέι-οφ χρειάζεται διαχείριση δυνάμεων, θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να παίξουμε στο γήπεδο μας με τον Κολοσσό, ώστε να κερδίσουμε και να ισοφαρίσουμε τη σειρά των αγώνων".

Ο Νίκος Μπάρλος ανέφερε: " Κάναμε μία καλή προσπάθεια για τρία δεκάλεπτα. Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς κάποια λάθη που κάναμε και η πίεση του Κολοσσού, ήταν στοιχεία που μας οδήγησαν στην ήττα. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν μεγάλο κίνητρα για μας, παρότι ίσως για κάποιους δεν έχουν σημασία. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Από τη δική μας πλευρά, θέλουμε να τερματίσουμε τρίτοι. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ