STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Αυτά είναι τα μέλη της νεοσύστατης επιτροπής εργασίας

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από πέντε μέλη απαρτίζεται η νεοσύστατη επιτροπή εργασίας, η οποία θα καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ προτάσεις για την βελτίωση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ξεκίνησε στις 16:00 της Πέμπτης (9/5) και ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν πέντε ώρες, με τις ομάδες της Basket League να απορρίπτουν το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για διακοπή του πρωταθλήματος και αναζήτηση κοινής μπασκετικής στέγης εν όψει της επόμενης περιόδου . Αυτό σημαίνει πως τα playoffs θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή, όχι όμως άμεσα καθώς οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να αποσύρουν την προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική/παράνομη διαδικασία στην κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής.

Η σημαντική εξέλιξη, ωστόσο, ήταν η απόφαση των εμπλεκόμενων να συσταθεί μια νέα επιτροπή εργασίας, η οποία θα καταθέσει προτάσεις για την λύση των ζητημάτων που απασχολούν το μπάσκετ και φυσικά δεν περιορίζονται στο θέμα της διαιτησίας. Αυτή την επιτροπή θα απαρτίζουν οι Χρήστος Σταυρόπουλος (ΚΑΕ Ολυμπιακός), Γιώργος Πανταζόπουλος (ΚΑΕ Περιστέρι), Φάνης Ταρνατώρος (ΚΑΕ Χολαργός), Κώστας Κώτσης (Ήφαιστος Λήμνου) και ένας εκπρόσωπος του Προμηθέα Πάτρας.

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Basket League έδωσαν ραντεβού για το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5), ώστε αυτή η επιτροπή εργασίας να καταθέσει τις προτάσεις της για την βελτίωση της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ, οι οποίες θα ψηφιστούν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Προς το παρόν πάντως , δεν θα έχουμε όπως προείπαμε αγώνες για τα playoffs καθώς ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να αποσύρει την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ