ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν αποσύρουμε την προσφυγή μας"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αποφασισμένοι να μην αποσύρουν την προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ και να καθυστερήσουν την έναρξη των playoffs είναι οι παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (VIDEO).

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του, δεν μοιράστηκε τις σκέψεις του εν όψει των playoffs της Basket League 2018/19 o Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την αποχώρησή του από το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) παρά το γεγονός ότι απορρίφθηκε το αίτημά του για διακοπή του πρωταθλήματος .

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν είπε πολλά, παραδέχθηκε πως οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να αποσύρουν την προσφυγή που κατέθεσαν στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική/παράνομη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, με αποτέλεσμα η έναρξη των playoffs να καθυστερήσει αρκετές μέρες. Επανέλαβε, επίσης, πως δεν υπάρχει απόφαση για το αν η ομάδα του θα κατέβει στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Είμαστε εδώ, μέχρι το τέλος. Δεν έχει αποφασιστεί αν θα παίξουμε. Έχει γίνει μια ομάδα εργασίας για να διευθετηθούν όλα τα θέματα, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν πρόκειται να αποσύρουμε την προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ όμως. Σήμερα έγινε ένα βήμα, ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει για τον ίδιο. Δεν ισχύει ότι δεν δέχθηκε ο ΕΣΑΚΕ τους ξένους διαιτητές, δεν είναι δικό του θέμα άλλωστε. Δεν αποφασίζει ο ΕΣΑΚΕ, ο Βασιλακόπουλος αποφασίζει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ