STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Στην τελική ευθεία με Πανιώνιος - Χολαργός

Basket League: Στην τελική ευθεία με Πανιώνιος - Χολαργός

Στην σκιά της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Χολαργό (18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον πρώτο αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Basket League, που θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις.

Ο Πανιώνιος περιμένει στο γήπεδο του τον Χολαργό (18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 26η αγωνιστική της Basket League, σε ένα παιχνίδι που μοναδικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι το γόητρο.

Με τον Χολαργό να έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στα playoffs και τον Πανιώνιο την παραμονή του, οι δύο αντίπαλοι δεν θα έχουν κανένα άγχος, έχοντας απλώς στο μυαλό τους να παίξουν το καλύτερο μπάσκετ που μπορούν.

Με αυτό το παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, με τους υπόλοιπους 6 αγώνες να αναμένεται να διεξαχθούν αύριο (8/5).

Υπενθυμίζεται ότι η 26η αγωνιστική θα διεξαχθεί στην σκιά της χθεσινής (6/5) Γενικής Συνέλευσης τους ΕΣΑΚΕ , αλλά και της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ που παραλίγο να οδηγήσει στην αναβολή της αγωνιστικής , κάτι που τελικά αποφεύχθηκε.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ