STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ επικύρωσε την αποβολή της παλιάς ΚΑΕ του Ιωνικού Νικαίας, όπως είχε προταθεί από την ΕΕΑ. Εγκρίθηκε η σύσταση της Υγειονομικής Επιτροπής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ επικύρωσε, όπως αναμενόταν, την αποβολή της παλιάς ΚΑΕ του Ιωνικού Νικαίας από το πρωτάθλημα, δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει πως ο σύλλογος δεν θα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια. Όπως έγινε βέβαια γνωστό λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας, υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας και εκείνη του Διαγόρα Δρυοπιδέων για εξαγορά του ΑΦΜ, με την ομάδα να βρίσκεται πλέον στη Basket League για το 2020/21 ως "Ιωνικός 1965".

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε τη σύσταση της Υγειονομικής Επιτροπής για την επόμενη σεζόν, με τον Σταύρο Δουβή να ορίζεται πρόεδρός της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ λαμβάνοντας υπ' όψιν την έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που του διαβιβάσθηκε σύμφωνα με το άρθρο 68 παρ. 9 του ν. 2725/1999 την 25-6-2020, εξέδωσε στην σημερινή (9/7) συνεδρίαση του, διαπιστωτική πράξη για την αποβολή της ΚΑΕ με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και τον διακριτικό τίτλο "ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 ΚΑΕ" από το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020 λόγω της μη τήρησης των διατάξεων των παρ. 1 έως 8 του ανωτέρω άρθρου σχετικά με την καταβολή μετοχικού κεφαλαίου.

Στην σημερινή (9/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, επίσης, εγκρίθηκε η σύσταση Υγειονομικής Επιτροπής προκειμένου να καταρτιστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο αντιμετώπισης του COVID-19 για το Πρωτάθλημα της EKO Basket League της σεζόν 2020/21.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Σταύρος Δουβής και μέλη της οι ιατροί κ.κ. Οδυσσέας Παξινός, Παναγιώτης Γρηγορόπουλος και τα στελέχη του Συνδέσμου κ.κ. Γιώργος Κονδύλης, Σουζάνα Δόγα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ