Άκυρη η απόφαση για τη μείωση των ομάδων στην Stoiximan.gr Basket League

Άκυρη η απόφαση για τη μείωση των ομάδων στην Stoiximan.gr Basket League

ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν τελικά ότι δεν θα μειωθεί ο αριθμός των ομάδων της Stoiximan.gr Basket League από την σεζόν 2018/19 και αυτές θα παραμείνουν 14.

Η απόφαση του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ να μειωθούν οι ομάδες στην Stoiximan.gr Basket League από 14 σε 13 την σεζόν 2018/19 για να καταληξουν σε 12 την σεζόν 2019/20 είχε αντιμετωπιστεί από την αρχή με προβληματισμό από τις ομάδες και την ΕΟΚ. Και, όπως φαίνεται, αυτή η απόφαση δεν θα εφαρμοστεί τελικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν ότι δεν γίνεται να εφαρμοστεί άμεσα αυτή η απόφαση. Ο λόγος είναι ότι η ΕΟΚ έχει ήδη στείλει την προκήρυξη για τη σεζόν 2017/18 σε όλες τις ομάδες της Α2, στην οποία προβλέπεται η διεξαγωγή playoffs και η άνοδος συνολικά δύο ομάδων στη Stoiximan.gr Basket League -και όχι μιας όπως αναφέρει η απόφαση του ΕΣΑΚΕ και δε μπορεί να αλλάξει. Η Ελληνική Ομοσπονδία εξάλλου είχε εκφράσει εξ αρχής την αντίθεσή της με αυτή την απόφαση.

Την σεζόν 2017/18 λοιπόν θα υποβιβαστούν κανονικά δύο ομάδες από την Stoiximan.gr Basket League στην Α2 και θα κερδίσουν την άνοδο επίσης δύο ομάδες, όπως υπήρχε στον αρχικό προγραμματισμό.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν ότι στο μέλλον θα θέσουν ξανά το θέμα επί τάπητος και θα πάρουν μία απόφαση από κοινού αν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην Stoiximan.gr Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2019-20

Από 14 σε 12 οι ομάδες του πρωταθλήματος

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ...

Αντιδρούν ΕΟΚ και Α2 για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24