SPORTS & GOSSIP

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his second goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his second goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Στην Costa Navarino βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, για την αφεντιά του οποίου γίνεται πάρτι εκατομμυρίων ευρώ, αφού η Γιουβέντους θέλει να τον αγοράσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Costa Navarino βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, είναι δρακόντεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται και μέλος της οικογένειας Ολαγιάν, η οποία είναι μέτοχος της ΤΕΜΕΣ.

Ο 33χρονος που έχει στην κατοχή του πέντε "χρυσές μπάλες" και αυτές τις ημέρες για την αφεντιά του γίνεται πάρτι εκατομμυρίων ευρώ, αφού η Γιουβέντους θέλει να τον αγοράσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. ήρθε στην Ελλάδα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο. Από την Καλαμάτα τον παρέλαβε ελικόπτερο της Costa Navarino.

Όσοι βρίσκονται δίπλα του, υποστηρίζουν πως βρίσκεται συνέχεια με το κινητό στο χέρι, ενώ έχει ενημερώσει τους ανθρώπους των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων να έχουν πανέτοιμο το ελικόπτερο, καθώς ενδέχεται να φύγει ανά πάσα στιγμή. Στο πλάι του βρίσκονται η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες και ο γιος του, Κριστιάνο Τζούνιορ.

AP Photo/Paul White

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ